Middelfart Fjernvarme vil udvide til Ø-vængerne

Indsendt af lja@tvis.net den 7. august 2013, kl. 12:13
Kategori: 

Vis Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S på et større kort

 

Middelfart Fjernvarme er i sidste fase af et forsøg på at udvide fjernvarmen til Ø-vængerne i Middelfart. Det er 600 potentielle nye forbrugere, som Middelfart Fjernvarme vil tilbyde en miljøvenlig og prisbillig fjernvarme.

Indtil videre har det dog kun været muligt at få 100 forbrugere til at tilmelde sig, og det er nødvendigt med 250 tilmeldte inden fristen 15. september, for at Middelfart Fjernvarme gennemfører udvidelsen.

- VI har haft en mand ud og snakke med fire husejere, som alle kunne se prisfordelen ved at skifte til fjernvarme og har meldt sig til. Men vi har begrænsede muligheder for at markedsføre direkte på den måde, og det har vist sig at være problematisk at overtale nok. Også på grund af misinformation fra Naturgas Fyn, siger driftschef ved Middelfart Fjernvarme, Jesper Skov.

Fjernvarme er billigst

Med forventning om samme etableringsomkostninger som en lignende udvidelse i Nørre Aaby har Middelfart Fjernvarme beregnet, at der er store besparelser forbundet med et skift til fjernvarme. I deres tilbudsmateriale skriver de, at der mange tusinde kroner at spare i forhold til el, naturgas og oliefyret.

Læs mere på Middelfart Fjernvarmes hjemmeside