Aprilsnar: TVIS fusionerer og udvider til Midt/Vestjylland.

Indsendt af lja@tvis.net den 1. april 2017, kl. 0:03
Kategori: 

En magtfuld alliance på tværs af regioner og private og offentlige selskaber skal forsyne det halve Jylland med husstandens allermest vigtige indhold.

- Vi vil gerne være et "full-service"-forsyningstilbud, som bliver en integreret del af  husstandene i det meste af Jylland, hvor vi primært vil dække et område, der strækker sig fra Trekantområdet til en lille by lidt sydøst for Holstebro, fortæller Tobias Viktor Ibenholt-Sørensen, som er teknisk advisor på projektet fra det rådgivende ingeniørfirma ØRn/TVISt.

-Fra 1. april 2018 vil vi være landets eneste leverandør af fjernvarme, køkkener og håndbold til tusinder af stuer i det Midt- og Vestjyske, og vi vil altså få indflydelse på hele hjemmet fra madlavning til tv-stuen og behovet for uldsweater og tøfler, forklarer Tobias Viktor Ibenholt-Sørensen, som godt kan se, at det kan virke som et lidt speciel kombination af services.

Han indrømmer også, at hele projektet egentlig udsprang af, at de fire parter havde ensklingende navne, og det gav et utilsigtet højt antal henvendelser fra kunder, som tilsyneladende forvekslede deres mailadresser. Ingen af de fire jyske parter i det nydannede selskab ville indrømme, at de ikke var leveringsdygtige, så ideen om fusion virkede som en oplagt mulighed.

-Hvorfor ingen tænkte på at skifte navn, ved jeg egentlig ikke, slår det mig, siger Tobias Viktor Ibenholt-Sørensen, men nu er det heller ikke den slags rådgivning, jeg er hyret til at bidrage med.