Nyheder

Her finder du alle de nyheder der har været publiceret på www.tvis.net. Du kan søge i nyhederne ved hjælp af filtreringen til højre herfor.

God læselyst!

Afspærring af krydset på Vejlevej/Vestre Ringvej i Fredericia

Af lja@tvis.net

TVIS' transmissionrør i krydset mellem Vejlevej og Vestre Ringvej i Fredericia er et knudepunkt i varmeforsyningen. For at sikre den høje forsyningsstabilitet er det nødvendigt at opretholde TVIS' alarmsystem, som ved hjælp af sensortråde i rørene overvåger, om der trænger fugt ud indefra.

Læs mere

Jan B. Willumsen går på pension

Af lja@tvis.net

  Jan B. Willumsen, stabsingeniør ved TVIS, havde sidste arbejdsdag den 31. maj 2018, da han har valgt at gå på pension. Jan har været ansat ved TVIS siden efteråret 2011 og har især siddet med kontraktforhandlinger- og udformninger med Dong Energy (Nu Ørsted) om den nye biomasse-aftale.

Læs mere

Læs vores Årsberetning 2017

Af lja@tvis.net

Det er 10 år siden, at TVIS sammen med varmeselskaberne påbegyndte eftersøgningen af en ny og grønnere varmeleverance, som skulle afløse den fossile varmeproduktion på Skærbækværket. Det var starten på en proces, som markerer et grundlæggende skifte i TVIS’ profil og historik på flere forskellige måder.

Læs mere

Spå vejret og spar penge

Af lja@tvis.net

TVIS’ drifts- og maskinmestre har selv installeret og monteret nye PLC-tavler, der skal kommunikere med Skærbækværket, samtidig med at nye skærme i kontrolrummet skal formidle nye data.

Læs mere

Se fjernvarmen!

Af lja@tvis.net

Hvordan viser man fjernvarme? Hvordan kan man se og sanse den? For vi kender det alle sammen, at det vi kan se, mærke og få fingrene i er væsentligt nemmere at forstå, end det vi bliver forklaret.

Læs mere

Sider